Huolto

 • kuva

  - Valvonta
  - Käytön optimointi
  - Kulutuksen seuranta

  Tämän päivän energiankulutusvaatimusten täyttämiseksi ovat energiankulutuksen tavoitteiden asettaminen ja säännöllinen seuranta avainasemassa. Me pidämme huolta, että asiakkaan laitteet on otettu käyttöön oikein ja niiden käyttöä ylläpidetään optimaalisesti huomioiden rakennuksen olosuhteet ja energiankulutus. Järjestelmiimme kuuluvat helposti analysoitava, graafinen ja reaaliaikainen tieto, joka on käytettävissä internetin välityksellä aina kun sitä tarvitaan. Myös ennalta määritellyt raportit ovat tarvittaessa saatavana määräajoin esim. suoraan sähköpostiin.

  EI100

   

 • kuva

  - Huoltosopimukset
  - Vikapäivystys
  - Korjaukset

  Meidän kattavan merkkiriippumattoman huoltopalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ns. Full Service sopimuksia, jossa sitoudumme huolehtimaan asiakkaan järjestelmän ylläpidosta ja vuosihuolloista ennalta määritellyn ohjelman mukaisesti. Valvomme asiakkaan prosesseja säännöllisesti ja pystymme reagoimaan poikkeamiin ennen varsinaista virhetilaa ja jopa korjaamaan asian ennen kuin asiakas on tähän edes reagoinut. Ennakoimme myös mahdolliset ylimääräiset huoltotarpeet. Hälytyksen voidaan myös siirtää ennalta sovittuun numeroon tai sähköpostiin. Sopimusasiakkaillamme on käytettävissä 24 tunnin päivystys vuoden jokaisena päivänä.

 • kuva

  - Asennukset

  Turun Automaatiokeskus Oy on sertifioitu rakennusautomaatioliike. Suoritamme huolto- ja asennustyöt omalla henkilökunnallamme, joka on perehdytetty erityisesti integroitujen järjestelmien tarkkuutta vaativiin asennuksiin. Palvelemme asiakkaitamme rakennusautomaation lisäksi seuraavilla toimialoilla:

  Sähkö

  Turun Automaatiokeskus Oy on Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin hyväksymä S2-tason (< 1000V) sähköurakointiliike. Sähköosastomme palveluihin kuuluvat kaikki kiinteistöjen sähköasennus-, korjaus- ja huoltotyöt mm. iv-koneet, taajuusmuuttajat, liedet, kiukaat, autolämmitykset ja ulkovalojen asennukset.

  Turvallisuus

  Kun olemme huolehtineet kiinteistösi olosuhteet ja energiankulutuksen optimaalisiksi, tarvitsee meidän vielä suojata kiinteistösi erilaisilta riskeiltä. Turun Automaatiokeskus toimittaa tarvittavat turvajärjestelmät jotka suojaavat Sinua, läheisiäsi, omaisuuttasi, asiakkaitasi ja yritystäsi. Asentajamme ovat koulutettuja erikoisosaamista vaativien turvajärjestelmien asennukseen ja käyttöönottoon. Palvelumme sisältävät avaimet käteen toimituksen on sitten kyseessä yksinkertainen hälytinjärjestelmä tai korkean turvallisuustason integroitu järjestelmä, sisältäen kulunvalvonnan, kameravalvonnan sekä palohälytyksen.