Yritys

Turun Automaatiokeskus on alueensa vahvimmin kasvava yksityinen rakennusautomaatioliike.

Kiinteistönomistajan kumppanina huolehdimme olosuhteista, pidämme huolen energiankäytön optimoinnista, huoltoseurannasta ja tarvittavasta raportoinnista. Vastataksemme nopeasti huoltotarpeisiin varastoimme ja myymme alan parhaita komponentteja, niin ilmastoinnin kuin lämmityksenkin säätöön.

Turun Automaatiokeskuksen henkilökunta muodostuu seitsemästä motivoituneesta ja tehtäviinsä sitoutuneesta ammattilaisesta. Vankka ammattitaito ja vuosien kokemus antavat parhaan mahdollisen perustan luottamuksellisille suhteille asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Takeena Turun Automaatiokeskuksen osaamisesta Henkilö- ja Yritysarviointi Seti Oy on todennut yrityksen täyttävän Setin RAU- ohjausryhmän asettamat rakennusautomaatiourakoitsijan pätevyysehdot ja Turun Automaatiokeskus on sertfioitu rakennusautomaatioyritys. Turun automaatiokeskuksella on myös S2-tason sähköurakointioikeudet.

Tilaajavastuulaki velvoittaa työn tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa on hoitanut lainmukaiset velvoitteensa. Lailla pyritään harmaan talouden torjuntaan ja sen tarkoituksena on edistää yritysten välistä tasavertaista kilpailua sekä työehtojen noudattamista. Turun Automaatiokeskus on hoitanut nämä velvoitteensa ja on mukana Luotettava Kumppani -ohjelmassa, josta asiakas voi aina tarvittaessa tarkastaa, että tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat ajan tasalla.

RAU     Tilaajavastuu     SY_jasenyritys_2013_175x88px