Rakennusautomaation ammattilaiset – Turku ja muu Varsinais-Suomi

Turun Automaatiokeskus on todellinen talotekniikan moniosaaja. Me olemme sitä mieltä, että talotekniikkajärjestelmät voivat olla integroituja kokonaisuuksia ja haluamme tehdä asian kiinteistön omistajalle mahdollisimman yksinkertaiseksi investoida ja ylläpitää. Siksi tunnuslauseemme onkin ”We make solutions simple”. Palvelemme asiakkaitamme rakennusautomaation lisäksi myös sähkö- ja turvallisuus toimialoilla. Turun Automaatiokeskuksen henkilökunnan osaamisen taso on korkeaa ja ryhmä on erittäin joustava toteuttamaan erilaisia projekteja.

Turun Automaatiokeskus tarjoaa asiakkailleen nykyaikaisen kiinteistönhallintajärjestelmän erittäin kilpailukykyisesti. Hyödynnämme avointa BACnet-väylätekniikkaa, joka pienentää asennuskustannuksia. Olemme suurten valmistajien paikallinen kumppani ja tuotteemme ovat alan kehityksen huippua.

Kiinteistöhallintajärjestelmässä avoimuus tarkoittaa sitä, että kukaan ei omista tekniikkaa, eikä peri tekijänoikeusmaksuja. Tiedonsiirtoprotokollat ovat tunnettuja, avoimia ja kaikkien käytettävissä. Avoimuus tarkoittaa myös sitä, että tekniikka ei ole salaista. Avoimet järjestelmät eivät sido kiinteistöjen omistajia vain yhden toimittajan toteutukseen, vaan antavat mahdollisuuden vapaasti valita laite- ja järjestelmätoimittajat. Avoimuus tarkoittaa myös sitä, että järjestelmä tai jokin sen osa on mahdollista integroida toisiin ympäristöihin.

Miksi järjestelmämme toimivat?

Turun Automaatiokeskuksen kiinteistöautomaatiojärjestelmät tekevät koko kiinteistön valvonnasta, käytöstä ja seurannasta helpompaa, tehokkaampaa ja edullisempaa. Koska olemme merkkiriippumaton yksityinen urakointiliike, voimme käyttää alan parhaita järjestelmiä joustavasti.

Talotekniikkajärjestelmät ovat nykyisin integroituja kokonaisuuksia, joten yksikin huonosti toimiva prosessi voi johtaa koko järjestelmän heikentyneeseen toimintaan ja suorituskykyyn. Turun Automaatiokeskus varmistaa järjestelmien tehokkaan toiminnan tarjoamalla kokonaisvaltaista palvelua, joka pitää sisällään suunnittelun, rakentamisen ja rakennusvaiheen jälkeisen seurannan ja huollon. Turun Automaatiokeskus hyödyntää kiinteistöjen valvonnassa tehokkaasti sähköisen tiedonsiirron mahdollisuuksia. Meidän ei tarvitse välittömästi lähettää huoltohenkilökuntaa asiakkaidemme kiinteistöihin prosesseissa tapahtuneiden poikkeamien tai hälytyksien vuoksi, vaan selvitämme ensin voiko asian hoitaa etänä järjestelmien avulla. Tämä alentaa tuntuvasti vikojen etsimisestä ja korjaamisesta aiheutuvia tarpeettomia kustannuksia.

Merkkiriippumaton
huoltopalvelu
sekä Full Service -sopimukset

Meidän kattavan merkkiriippumattoman huoltopalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ns. Full Service -sopimuksia, jossa sitoudumme huolehtimaan asiakkaan järjestelmän ylläpidosta ja vuosihuolloista ennalta määritellyn ohjelman mukaisesti. Valvomme asiakkaan prosesseja säännöllisesti ja pystymme reagoimaan poikkeamiin ennen varsinaista virhetilaa ja jopa korjaamaan asian ennen kuin asiakas on tähän edes reagoinut. Ennakoimme myös mahdolliset ylimääräiset huoltotarpeet. Hälytyksen voidaan myös siirtää ennalta sovittuun numeroon tai sähköpostiin. Sopimusasiakkaillamme on käytettävissä 24 tunnin päivystys vuoden jokaisena päivänä.

Soita ja kysy lisää 020 7350 110

Energiankulutus hallintaan

Tämän päivän energiankulutusvaatimusten täyttämiseksi ovat energiankulutuksen tavoitteiden asettaminen ja säännöllinen seuranta avainasemassa. Me pidämme huolta, että asiakkaan laitteet on otettu käyttöön oikein ja niiden käyttöä ylläpidetään optimaalisesti huomioiden rakennuksen olosuhteet ja energiankulutus. Järjestelmiimme kuuluvat helposti analysoitava, graafinen ja reaaliaikainen tieto, joka on käytettävissä internetin välityksellä aina kun sitä tarvitaan. Myös ennalta määritellyt raportit ovat tarvittaessa saatavana määräajoin esim. suoraan sähköpostiin.


Kysy lisää
rakennusautomaation
ammattilaisilta!

Annamme mielellämme lisätietoa siitä, millainen ratkaisu sopisi kiinteistöösi ja tarpeisiisi parhaiten. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme rakennusautomaatiosta ja muista palveluistamme lisää.tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat ajan tasalla.

Laadukasta rakennusautomaatiota avaimet käteen -ratkaisuna